B-day with beauty wishes

Bortskämd med skönhetsfavoriter

Jag måste erkänna att jag tillhör den skaran som fortfarande älskar att fylla år. Det gör mig absolut ingenting att bli ett år äldre utan jag njuter av livet till fullo. Tårta är ett måste och jag älskar omtanken att folk tar sig tid att skriva på facebook det skänker verkligen värme till mitt hjärta.

Min underbara man som känner mig väl träffade mitt i prick när en torris som jag fick en förpackning med sex ljuvliga body-soufflé cremer från bästa Laura Mercier. För er som inte upptäckt detta varumärke har de helt underbar kroppsvård i form av bland annat body-scrubs, cremer och honungsbad, alla som doftar himmelskt.

Just detta kit är en specialutgåva som är extra härlig då jag älskar att alternera doft efter humör men bäst av allt är den känsla av lyx dessa cremer medför. Lyxen av en krämig konsistens som efterlämnar ett silkeslent resultat, lyxen av att se dessa utsökta små burkar i perfekta pasteller och kanske bäst av allt lyxen av att dofta som en läcker dessert (söt utan att vara sliskig och mäktig utan att var tung).

La Petite Patisserie Souffle Body Cream Collection kommer i dofterna:

Ambre Vanillé
Almond Coconut Milk
Crème Brûlée
Fresh Fig
Crème de Pistache
Tarte au Citron

Så ikväll går jag till sängs som en drottning insmord i créme brülée och hoppas på drömmar i pudertoner….

 

På deras hemsida hittar du mer info om alla deras produkter: Laura Mercier.com