Vårens finaste lanseringar 2015

Visst är det underbart när alla makeupvarumärken en efter en lanserar vårens härliga kollektioner. Jag tillhör iallafall en av dom som går till affärerna som ett barn på julafton, förväntansfull och ivrig. Tyvärr finns det inte möjlighet att köpa allt hur gärna jag än skulle vilja så därför väntar jag tills de flesta släppt sina godingar och överväger sedan noga vilka jag allra helst vill ha. Så här kommer nu min drömönskelista inför sommaren, typiskt att jag redan har fyllt år :)

 

Jardin de Chanel

Vårens utan tvekan finaste rouge. Med ett magnifikt upphöjt rosenmönster är denna rouge så läcker att jag ser framför mig hur man nästan inte skulle vilja använda den i rädsla att förstöra dess perfektion. Färgerna är dock lika utsökta att det vore en skam att låta denna skönhet stå på någon hylla och samla damm. En produkt som i vilket fall skapar ett stort ha begär, det vill jag lova.
             

                       Clarins Instant Light Lip Balm Perfector

 

 

Dessa läppbalsam tillhör inte någon vardaglig kategori snabb vård till torr läpp, nej denna lilla goding sägs erbjuda så mycket mer. Förutom mängder av näring i form av mango och sheasmör ska detta läppbalsam binda så mycket fukt till läppen att den på en timme ökar volymen så att du får en härlig plumpingeffekt på köpet. Finns i sex ljuvliga färger, och visst ser de ut att leverera, ett läppbalsam i denna tappning fullkomligt utstrålar perfektion och lyx. Vill ha!

 

 

YSL Desire de JourPalette                                                   

 

Utan tvekan är det paletter som känns hett på skuggfronten just nu. Alla lanserar paletter men få som är så läckra som YSL. Jag faller inte bara för de ljuvliga skuggorna i denna oemotståndliga palett utan precis lika mycket för dess gnitrande rosa flickdröm till ask.

 

 

 

Detta får bli min topp tre lista på de produkter som lanserats under våren 15. Visst är de ljuvliga, troligtvis går delar av lönen till detta nästa månad. Vilken är din favoritnyhet denna säsong?