Fem grymma skönhetsprodukter under 100- lappen

Är det så att dyrast alltid måste vara bäst, nej absolut inte. Visst är det så att många riktigt bra och effektiva skönhetsprodukter innehåller fina och dyra råvaror som är en av anledningarna till att priset går upp. Men visst betalar vi också för den lyxiga förpackningen och det fina varumärkesnamnet.

Det finns många billiga guldkorn därute, man får bara leta lite. Här kommer fem höjdare under 100-lappen.

 

1. Mandelolja Apoteket 52 kr 

Mandelolja är en riktigt underbar produkt som har flera effektiva användningsområden.  Först och främst är den perfekt till torr hy, jag använder den under vinterhalvåret på hela kroppen. Mandeloljan är dessutom supereffektiv till att ta bort makeupen med. Fett löser fett och här försvinner verkligen all.  Sist men inte minst är det en perfekt produkt till nagelbanden. Oljan mjukar upp torra och sköra nagelband och gör samtidigt nageln mer elasticitet.

 

 

2. Kicks Lip Liner 79kr 

Kosmetikkedjan Kicks har börjat lansera allt fler egna produkter. Däribland en fantastiskt bra läppenna som kommer i tre olika nyanser. Pennan är precis som jag vill ha den, lagom mjuk utan att vara det minsta kladdig. Det vill säga att den lätt går att använda över hela läppen för ett mattare och mer hållbart resultat. Pennan har fin pigmentering och fäster på såväl mjuka som torra och flagnande läppar. Enda nackdelen är att de bara finns i tre färger men förhoppningsvis kommer det fler.

 

 

3. Isa Dora Eye Primer 99kr 

Denna ögonprimer är tunn och fin i konsistensen och mycket lätt att applicera. Ser både till att ögonskuggan sitter som berget och lyfter dessutom fram skuggans maximal intensitet. Förutom att den gör ett perfekt fixerande jobb fungerar denna ögonprimer även återfuktande och mjukgörande vilket såklart är ett stort plus. 

 

 

4. Dove Summer Glow 54kr 

Detta är i mitt tycke en riktigt bra busprodukt. Krämen är lättapplicerad och ger endast gradvis med färg varför resultatet verkligen ser naturligt och fint ut. Samtidigt som krämen ger en solkysst fuskbränna får du dessutom  en mjukgörande och fuktgivande effekt. Perfekt denna årstid innan likblekheten försvunnit. Läs gärna mer om brun utan solprodukter här.

 

 

5. Maybelline Dr Rescue Top Coat Gel 50 kr 

Jag har faktiskt själv inte hunnit prova denna produkt ännu men jag blev så såld när jag läste recensionen om den på Daisy Beauty att jag bara måste dela detta tips. Läs hela recensionen här. Blev du lika såld som jag? Denna blir till att införskaffa i helgen, så upp till bevis….

 

 

Vilken är din bästa budgetpärla?