Välkommen ledighet..

Våren är verkligen helt fantastisk med alla röda dagar som skänker långhelger. Tänk vad underbart det är att få tid att umgås och njuta tillsammans med nära och kära i omgivningen. Denna vecka var särskilt intensiv då stylisteleverna avlade sin yrkesexamen varpå jag bedömde ca 25 makeuper i onsdags. Brud och visningsmakeuper och hår stod på agendan och dagen var fantastiskt spännande och rolig men också oerhört energislukande. Kristi Himmelsfärds helgen kunde därför inte ha kommit mer lägligt. Linköping bjuder dessutom på strålande sol och med kusinerna (Alice och Luddes) på besök så njuter jag av skrattande barn och härliga vuxensamtal.

På dagens agenda står det frans och brynfärg av både mig själv och min vackra svägerska så imorgon får du alla tips och trix rörande just detta. Trevlig lördag :)