Frans och brynfärg – budget eller lyx

Igår gick vi steg för steg igenom hur vi snyggt och enkelt färgar våra bryn. Då väcks givetvis frågan, vilket märke ska jag använda? Det finns mängder av olika varumärken att välja på men jag har valt dom två jag tycker fungerar allra bäst och ger snyggast resultat, ett i budgetklass och ett lite lyxigare alternativ.

 

Lyx:

Refectocil Frans och Ögonbrynsfärg ca79 kr + 59kr

Detta är den frans och brynfärg jag alltid väljer om det går. Den ger hållbara resultat och fina färgnyanser. Refectocil har dessutom mängder av olika färger att välja på så det är ganska lätt att hitta en bra nyans. Är du van vid att det knappt händer något när du färgar brynen ska du veta att denna färg är extremt effektivt så låt den inte sitta för länge. Priset för en färgtub ligger ungefär på 79kr och väteperoxiden på 59kr. Här finns inget kit att köpa.

 

Budget

Depend Frans och Ögonbrynsfärg ca95kr  

Detta kit innehåller allt du behöver för att färga fransar och/eller bryn vilket gör det både lätt och smidigt att använda. Kommer i tre olika färger; brun, brunsvart och svart. Nyanser är fina även om jag kan sakna några fler färgalternativ.  Behöver något längre verkningstid för ett snyggt resultat men är ett perfekt kit att starta med.