Svala fötter och ben…

Häromdagen fick jag testa några prover från Comfort Zones kroppsserie Body Strategist och blev efter en enda användning helt kär i en av produkterna varför jag bara måste dela med mig.

 

BODY STRATEGIST GEL  

Detta är en kroppslotion i gelform som med effektiv methol verkar kylande. För trötta och tunga ben står det på och det är så sant men jag skulle även säga för att få uppiggande ben, oavsett anledning. Denna kylande effekt känns nämligen fantastiskt skön både innan och efter en löprunda, efter en låg dag i höga klackar och för mig som fryser om dagarna men blir som en masugn på natten passar den även perfekt innan läggning. Tänk er hur en inandning känns efter en vicks blå, samma känsla får du över hela kroppen med denna lotion. Men även om jag främst föll för den omedelbara svalkande och åtstramande känslan så verkar denna kroppsgel mycket aktivt för att stimulera kroppscirkulationen och dränerar bort överflödig vätska, så adjö svullna ben säger jag.

Känner att detta kommer bli en kär vän om det blir en varm sommar.