Bambumassage

På yasuragi ville jag testa någon ny spännade behandling varför jag valde just Bambumassage.  Tanken med att använda bambupinnar i massagen är att komma djupare ner i musklerna. Min terapeut berättade att ett grepp med bambupinnen var likvärdigt med sju grepp för handen. Under Bambumassagen varvades en lättare klassisk massage med användning av de varma bambupinnarna som med tryck rullades genom muskel.  Skönt och stundom ontskönt mixades men jag gillar när det känns effektfullt så det passade mig utmärkt. Mest kändes det i vaderna,  men det beror nog på mina härliga löprundor som mixats med dålig stretch.

Under behandlingen användes mer olja än under en vanlig klassisk massage vilket jag ansåg positivt då min torra hy var i stort behov av lite kärlek.  Så inoljad som en sardin (terapeutens ord) och fri från muskelvärk gick jag med lätta steg från behandlingen.

Hela kroppen kördes noggrant igenom och det enda jag saknade var fötterna som inte berördes alls. Nästa gång får jag passa på att boka fotmassage som tillägg.

Bambumassage,  första men absolut inte sista gången jag testar! Två tummar upp blir mitt betyg. Har du testat,  hur var din upplevelse?