Mycket hänger på borsten…

 

Vi vill alla hitta den där perfekta mascaran och hälften av hemligheten är formulan medan andra hälften sitter i borsten. En riktigt bra borste separerar och föser nämligen mascaran runt dina fransar på ett perfekt sätt. Har du hittat den perfekta borsten ska du alltså vara rädd om den.

 

Återanvänd mascaraborsten

När du har slut på din mascara släng inte bort borsten. Tvätta den ordentligt och testa den sedan i en eventuellt billigare mascara, vem vet kanske skapar du din egen höjdarmascara på just detta sätt.

Mascaraborsten är även perfekt att använda till ögonbrynen. Både perfekt till att forma och färga.Gnugga in lite ögonskugga  i borsten och applicera sedan med lätt hand över brynet. Denna applicering gör att du får naturligt perfekta bryn på nolltid.