3-d läppar

Många av oss är födda med något smalare läppar och då trenden har varit att maximera dess volym kan detta för vissa vara ett problem. Självklart kan du alltid testa plumpers (läs mer om det här) men ett enkelt knep är att förvilla och förstora med hjälp av highlight.

 

Highlighta läppen

När vi jobbar med highlight på läppen kan vi använda lite olika produkter. Skimrande skuggor, ljusare glans eller en skimrande eller glansig krämhighlight. Jag har till detta foto valt att jobba med en skimrande skugga. Viktigt att tänka på är att highlightprodukten bör vara ett par steg ljusare än din övriga läppfärg samtidigt som den ligger i samma färgskala.

 

 

1. Läppenna

Fyll i hela läppen med en läppenna. Jag har valt att jobba med en beigerosa nyans för att få en naturlig förstoring på samma gång.

 

 

 

2. Highlight

Applicera din highlight-produkt på mitten av underläppen och på överläppens amorbåge.

3. Läppstift 

Fyll i runt om med ett läppstift i samma nyans som läppennan. Detta för att få ett mjukare och mindre torrt slutresultat. Svårare än så är det inte att förstora med hjälp av highlight. Senare i veckan kommer jag ännu tydligare beskriva hur du får till en snygg förstoring med bara läppennan.