Lite lyxigare lyx…

 

I slutet av 2015 slår lyxvarumärket Chanel upp dörrarna till sitt första spa och detta i samarbete med ingen mindre än Paris hotel Ritz. Ritz är välkänt för sitt att hålla högsta klass och modekänsla då såväl Paris Fashionweek som modeplåtningar ofta hålls i dessa lokaler. Efter en totalrenovering som pågått sedan 2012 öppnas i vinter inte bara hotellet på nytt utan även Chanel au Ritz Paris, Chanels första dagspa.

 

Det känns som ett naturligt samarbete då Coco Chanel själv bodde på hotellet i 37 år och hennes rum har nu även döpts till the Coco Chanel Suit. Sviten har inspirerats och utformats efter dess orginalutseende med Cocos inredning och stil men givietvis i en modern tappning.

 

Fullproppat med Chanelprodukter kommer Chanel au Ritz Paris fokusera på att skapa individuella och unika behandlingar som tillgodoser varje behov. Ingen vet dock ännu vare sig vilka behandlingar eller kanske ännu mer intressant vilka priser som kommer att ges. Att det kommer bli välbesökt, det är dock helt säkert!!

 

Utan tvekan ligger ett besök här högt på min bucketlist!