Läppförstoring steg för steg

Att förstora eller korrigera våra läppar kan kännas svårt och komplicerat. Visst krävs en säker hand men det är främst regler som riktlinjer, täckning och form som är hemligheten bakom en naturligt snygg förstoring. Här kommer därför lite tips och trix hur du enkelt fixar ett snyggt plut.

 

Knepen till en snygg förstoring:

 

1. Täckning

Förta steget är att mjuka upp den egna läppkonturen. Detta för att läppkonturen inte ska lysa igenom och korrigeringen ska se naturlig ut. Applicera din foundation ca 1 mm in över läppen för ett lagom resultat.

 

2. Läppenna 

Välj en ljus eller neutral läppenna när du vill förstora. Tänk på att inte förstora för mycket, då ser det onaturligt ut. 1-2 mm är lagom, som riktlinje kan du ha den  vita linje som naturligt ramar in läppen.

 

3. Riktning

Börja utifrån mungipan och arbeta in mot mitten, på så sätt får du ett rundare och fylligare intryck. Tänk på att göra likadant från båda sidorna, annars kommer du få intrycket av en sned läpp.

 

4. Fyllning

Se till att fylla i hela läppen med läppennan. Markera även mitt under underläppen med en något rakare linje i underkant, detta gör att läppen kommer ut mer och du får ett enkelt plut.

 

5. Highlight

Förstärk din förstoring med glans eller highlight det maximerar din förstoring och ger en fin helhetseffekt. Läs gärna mer om hur du skapar highlighteffekt här. 

 

Lycka till!!