Engångsgrill…

 

 

Nu var det lääänge sedan jag skrev något på bloggen. Ju mer jag jobbar desto roligare saker finns det att skriva om men under dessa perioder finns ingen tid att blogga. Knasig ekvation som jag bara inte får ihop. Nu tänkte jag därför berätta lite om mitt nästa kommande jobb innan jag gör det :)

Nästa helg bär det av till Stockholm och nalen närmare bestämt.  Tvispelning och livesändning då Frank Andersson ska roastas av ett gäng kändisar. Nio personer ska sminkas och fixas och sedan kommer det  bli galet rolig underhållning.

För er som gillar standup och bor i vår vackra huvudstad så passa på att köpa biljetter. Här är lite mer info om eventet:

http://www.nalen.com/konsert/2015/engangsgrill/

Ska försöka lägga ut lite bilder även efteråt men baserat på denna höst kan jag inte lova något :)