På resande fot..

De senaste veckorna har bestått av att pendla fram och tillbaka till vår vackra huvudstad för lite olika fantastiskt roliga makeupuppdrag. Då jag förra veckan efter att ha snurrat efter parkering ett bra tillslut medvetet tog en plats alldeles för nära övergångsstället och då fick en härlig parkeringstaxa på 1000 kronor valde jag att idag istället ta tåget. Måste säga att jag faktiskt älskar att åka tåg, så länge det inte är försenat vill säga. Dessutom blev jag glatt överraskad att Sj har börjat välja ekologiskt till sin frukost, ett stort plus.

Förra veckan stod det tvproduktion på agendan och idag ska jag träna makeupartisterna på Pürminerals vilket alltid är fantastiskt roligt. Jag har ju lovat att återkomma om engångsgrillen av Frank Andersson och jag lovar detta vill ni inte missa, så himla roligt!

Ha nu en underbar fredag :)