Börja året med Glitter & Glamour

Partyprincess

 

Är du frisör, makeupartist, hudterapeut eller på annat sätt arbetar inom skönhetsbranschen. Det finns fortfarande några platser kvar till vårens glammigaste makeupkurs Party Princess 20/2 i Göteborg.

 

PARTY PRINCESS 

Glitter, glamour, lyx och flärd. Finns det något roligare än förberedelserna inför en härlig partykväll. Kvällens lilla svarta är redan framhängd och förväntningarna är höga, nu återstår bara kvällens styling. Vi vill se läckert färgstarka läppar, glamouröst gnistrande ögon och grafiskt inramande eyeliners.

Det här är utbildningen för dig som älskar glitter, glamour, färg och effekt. Här får du alla tips och trix hur du intensifierar, maximerar och lyfter fram på ett tilltalande och stilistiskt sätt. Njut av en rolig, fartfyllt och färgsprakande dag där kvalitet och flärd är viktiga nyckelord.

Under utbildningen varvas teori med praktiskt arbete.

 

Pris: 1895kr ex moms, i priset ingår lunch och fika.

Göteborg:  20/2  Villa Odinslund

Anmälan mailas till: elisabeth@makeupeducation.se

 

Är du intresserad av fler kurser? Maila mig så skickar jag dig gärna vårens kursprogram.