Summering av 2014

När ett nytt år har tagit vid försöker jag alltid att summera och reflektera över det år som varit. Det är ett sätt för mig att se tillbaka och försöka ta lärdom av både positiva och negativa händelser som inträffat. På det stora hela måste jag säga att 2014 var ett år som gav mig mycket energi även om det självklart fanns jobbiga stunder när bristningsgränsen var nära, personer som sög all tänkbar glädje ur mig och stunder när tröttheten som småbarnsförälder fullkomligt svämmade över. Sådana saker är dock inte värda att lägga någon större vikt vid, det är en del av livet. Istället väljer jag att fokusera på alla de roliga uppdrag som utmanade min kreativitet, spännande jobbresor som gav maximal inspiration och den tid med barnen som varje dag fyller hjärta och själ med värme, kärlek och lycka.

Jag tänkte ta och summera höjdpunkterna så att även ni kan få ta del av den glädje, inspiration och kreativitet som strömmar genom det underbara yrke jag fått äran att utöva. Följ med mig på min resa till Frankfurt i maj, ett jobbuppdrag för Hairworld och Wella Professional.