Fina frippor á la Oscar”

Ni har sett känningarna, makeuperna är korade så givetvis står nu mina tre bästa frisyrer från Oscarsgalan 2015 på tur. Precis som med klänningarna upplevde jag en viss avskalad känsla på frisyrerna under årets gala. Vi såg mer utsläppta hårsvall i sin enkelhet snarare än några avancerade galauppsättningar. För min del får det gärna vara enkelt, många gånger kan det vara det vackraste men dock vill jag ha perfektion. En touch av elegans så att helhetslooken får vad den förtjänar.

 

Emma Stone

Emma lyckades med mycket under denna gala, så även frisyren . En vacker snedbena i följsamma vågor ramar in hennes netta ansikte. Att den fantastiska röda färgen dessutom blir en vacker kontrast till hennes perfekt gräddtonade hy sätter bara pricken över i för min del.

 

 

 

 

Lady Gaga

Denna vackra donna har en vana att överraska oss och ibland även chockera på röda mattan. I år såg vi en nertonad med ack så vacker artist entra Oscarsgalan. Frisyren känns inte bara stilren och sofistikerad utan andas även nytänkande elegans.

En stjärna i världsklass som denna gång får full pott för såväl hår som makeup från mig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gwyneth Paltrow

 

Ännu en vacker världsstjärna i skir perfektion. På galor är Gwyneth van att göra stilfull entre och så även denna gång. Även här ser vi en perfekt slät struktur som elegant formar in ansiktet för att sedan smälta in under nakens överhår.

Enkelt, smakfullt och galet vackert, en väldigt användbar frisyr som inte känns allt för svår att ge sig på.