Läckra läppar

Den här säsongen är läpparna minst sagt i fokus och vi ser mängder av olika nyanser inom både det röda och rosa spektrat. Starka, klara och dramatiska nyanser gör succé på modeveckorna världen över och allra hetast är den lätt vinkyssta eller nyanserade trenden. Vi ser egentligen två varianter av denna look, den ena där läppen ramas in i perfektion för att mot mitten övergå i en mörkare eller ljusare nyans. En trend som uppmärksammades enormt på bland annat Docle & Gabbanas visning (se bilden nedan) och redan blivit en av de mest omtalade och hyllade trenderna denna säsong.

Photo: Stylebistro

Den andra varianten av denna trend är att gå från en lätt foundationtäckt läpp till ett mjukt läppstiftsavtryck  in mot mitten av läppen. Detta är en väldigt avskalad och inte alls lika vacker (enligt mig) variant men ack så effektfull. Hos såväl Erdem som Naeem Khan (se de två första bilderna nedan) visas denna form av kreativitet genom ett raffinerat och oslipat uttryck , vilket också känns som en spännande tolkning.

Photo: Stylebistro

Vilken är din bästa läpptrend, och tilltalas du eller avskyr du den lätt vinkyssta läppen?