Fantastiska F&M

Igår hade jag teamträning med gänget från Pürminerals. Då vår lokal är under renovering fick vi hysa in oss i ett rum på salong F&M på Nybrogatan 7. En salong väl värd ett besök (helst flera) av flera anledningar.

Salongen är en gömd oas mitt i vår vackra huvudstad. Ingången är genom en vacker träport till ett bostadshus så redan här skvallras om en hemtrevlig och genuin känsla.  Dörren slås upp och en sekelskiftesvåning i perfekt symbios skönjas. Allt är så genomtänkt,  gemytligt,  vackert och synkroniserat. Nytänkande och moderna detaljer såsom dörrhandtag i diamantform skapar en underbar kontrast mot detaljrika stuckaturer och vackra orientmattor. Bara atmosfären är väl värd sitt besök men bäst av allt är såklart människorna.

F&M ägs och drivs av Matthias Lavesson och Fredrik Karlsson, båda fantastiska hårkreatörer av högsta rang som skapar trender som följs av såväl världsartister som dig och mig. Bland annat har teamet skapat headpieces åt såväl Lady Gaga som prinsessan Victoria. Magin virvlar genom varje hårstrå och än har jag inte sett någon lämna denna salong utan ett fantastiskt hårsvall, så även en vanlig tisdag som denna. Inget jobb verkar vara för stort och ingen person för liten.

Här blir du omsorgsfullt omhändertagen från att du kliver in tills dess att du går därifrån.  Och jag lovar, du kommer inte vilja lämna denna underbara oas som sprider värme och välbehag ända in i själen.