Rituals nagellacksremover

I tisdags öppnades en lösning på ett av mina ständiga bekymmer, nämligen nagellack som börjar tryta. Finns det något fulare än när nagellacket flagnat av tippen eller börjat släppa i kanterna? Detta är dessutom ett ständigt problem då vanligt nagellack i snitt håller max två dagar på mig. Konstigt nog upptäcker jag först detta enormt irriterande problem när jag redan är på väg på något jobb och inser att jag absolut inte kan se ut så, varför jag i lätt panik börjar se mig om efter en snabb lösning.

Lösningen blir ofta ett nytt lack över, remover och pads eller i värsta fall (ej stolt över detta) peta loss loss lacket med en annan nagel i ren desperation.

Så när jag på centralstationen upptäckte detta problem sprang jag in på Rituals för att höra om de hade någon remover. Inte nog med att de hade en utan removern med den perfekta lösningen på detta ständigt återkommande problem.

Det speciella med denna remover är att burken innehåller en slags skumgummisvamp (som är indränkt i remover utan att vara rinnig) med ett hål i mitten.  Där trycker du ner fingret och när du sekunden senare drar upp fingret är nagellacket helt borta. Lyckan är stor då denna uppfinning är något jag alltid kan ha i väskan,  utan att behöva oroa mig för läckage av något slag.  Ett annat stort plus är att varken nageln eller huden kändes minsta torr efter behandlingen utan var i perfekt kondition.

Detta är kanske ingen nyhet för er men för mig var det en revolution.  Aldrig förr har det gått så snabbt och lätt att ta bort ett nagellack och dessutom kostade denna lilla goding endast 60kr, helt klart ett fynd!!

 

http://se.rituals.com/sv-se/home